Pszichológiai kérdőív

Pszichológiai kérdőív

Az általunk alkalmazott, nemzetközi minta szerint összeállított pszichológiai kérdőív célja a plasztikai műtétet tervező páciens gondolatainak, érzéseinek minél pontosabb megértése a külső megjelenéséhez kapcsolódóan. A kérdőív célja segíteni a test és a lélek összehangolt működését. A kérdőív alapján egy komplexebb kezelési folyamatban részesülhet, a kérdéseket követve a páciens reflektálni tud saját érzéseire, megéléseire. Ezzel kiegészítve még teljeskörűbb kezelésben lehet része.

Miben segíti ez a felkészülést a műtétre?

Debreczeni főorvos úr a beavatkozás megkezdése előtt szeretné megismerni a páciens pszichés felkészültségét, motivációját. A plasztikai sebészeti műtétek előtt kiemelten fontos a páciens fizikai-lelki komponense, utóbbi megértését szolgálja a kérdőív.

Nincs jó vagy rossz válasz, azonban fontos hogy minél inkább a valóságot tükrözzék a kérdőívben adott válaszok. A kérdőív kitöltése feltétele a beavatkozásnak, ez a műtétre készülő páciens biztonságát szolgálja.

A kérdőívek kiértékelését Katona Etelka egészségpszichológus és Horváth Júlia Ágnes viselkedéselemző végzi.

Telefonos felvilágosítás

Ha kérdése van a műtéti lehetőségekkel kapcsolatban, kérjen ingyenes visszahívást, amelynek keretében igyekszünk minden felmerülő általános – orvosi vizsgálatot nem igénylő – kérdésére választ adni.

Telefonos felvilágosítás

Ha maradtak megválaszolatlan kérdései, kérjen ingyenes visszahívást, amelynek keretében igyekszünk minden felmerülő általános – orvosi vizsgálatot nem igénylő – kérdésére válaszokat adni.

Az év orvosa 2014

Dr. Debreczeni Béla Zoltán 2014-ben vehette át az Év orvosa pályázat közönségjelöltjének járó elismerést.